Obrazovni program

Ugostiteljska struka

12 februar 2018
Ugostiteljska struka

Elektrotehnička struka

12 februar 2018
Elektrotehnička struka

Građevinska struka

12 februar 2018
Građevinska struka

Prehrambena struka

12 februar 2018
Prehrambena struka

Poljoprivredna struka

12 februar 2018
Poljoprivredna struka

Trgovinska struka

12 februar 2018
Trgovinska struka

Uslužna struka

12 februar 2018
Uslužna struka

Šumarska struka

12 februar 2018
Šumarska struka

Tekstilna struka

12 februar 2018
Tekstilna struka

Saobraćajna struka

12 februar 2018
Saobraćajna struka

Mašinska struka

12 februar 2018
Mašinska struka

Drvoprerađivačka struka

12 februar 2018
Drvoprerađivačka struka

Permanentno obrazovanje

13 februar 2018
Permanentno obrazovanje

Završena je četvrta po redu likovna radionica Kulturno Obrazovnog Centra Toplica pod nazivom „Toplički motivi“. Učesnicima su uručene nagrade, a većnica za kulturu Milica Erić i zamenik gradonačelnika Miroljub Paunović pozdravili su učesnike radionice uz zahvalnost grada na trudu i obeležavanju dana grada – Svetog Prokopija. Većnica Milica Erić izjavila je da je raduje činjenica da su mladi ljudi kojima je ovo prvo likovno platno uzeli učešće da obogate kolekciju grada svojim slikama i da ih očekuje u narednim godinama u likovnoj koloniji „Boža Ilić“.

Free Lightbox Gallery

Svetski dan pešaka zaposleni u Kulturno obrazovnom centru “Toplica”, obeležili su jednočasovnom šetnjom trim stazom oko Hisara.

Zaposleni u KOC-u su hteli ovim skromnim doprinosom da podsete sugrađane na blagodeti lake šetnje, posebno u današnje vreme brzog života.

Kulturno obrazovni centar „Toplice“ svoj 57.rođendan, obeležio je uručenjem zahvalnica dobitnicima literarnog kkokursa i prigodnom svečanošću.

Ovom prilikom svim učesnicima podeljenje su zahvalnice za učešće na konkursu i iskazanu kreativnost, a prvonagrađenima su uručene knjige i diplome, za najbolje literrne radove na temu: " I sumnja i radost jednakom snagom traju u men i". Prvo mesto pripalo je Nemanji Babiću, drugo Kristini Miloević, a treće Tamari Đorđević. Sva tri nagrađena učenika su iz Osnovne škole „9. oktobar“ .

Kulturno obrazovni centar „Toplica“ već treću godinu obeležava Svetski dan deteta, 20. novembar. Ove godine KOC je u ugostio decu Predškolske ustanove „Neven“ i to najstariju grupu, odnosno predškolce. Ovom prilikom uz druženje mališane su podsetili na njihova prava, ali i obaveze, a deca su tu pažnju uzvratila recitoovanjem pesama i crtežima.

Trodnevna manifestacija „Dani evropske baštine“, koju organizuje Narodni muzej Toplice, pokazala je da je saradnja kulturnih i obrazovnih manifestacija u gradu na zavidnom nivou. Kulturno obrazovni centar „Toplica“ sudelovao je u ovogodišnjoj manifestaciji, uz podršku i učešće prokupačkih osnovnih škola.

Svake godine, na Svetski dan deteta, 20. novembra, Кulturno-obrazovni centar „Toplica“ ugosti polaznike Predškolske ustanove „Neven“. Ove godine je njih dvadesetoro crtalo i pisalo na temu „Dečija prava“. Pošto ne znaju svi da čitaju i pišu, pokazali su nam šta najviše žele kroz svoje crteže. Svake godine КOC „Toplica“ ugosti polaznike predškolske grupe ove ustanove ili učenike neke prokupačke škole, sa kojima imamo veoma dobru saradnju, rekla je direktorka КOC „Toplica“ Ljiljana Кrasić i istakla da je veoma bitno da deca znaju koja su njihova prava i da im stariji budu posvećeni svakodnevno.

Ovaj datum je ustanovljen od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine, sa ciljem da se u svim državama slavi istog dana. Dečija prava su utvrđena Кonvencijom o pravima deteta i usvojena 1989. godine.

Free Lightbox Gallery

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

KULTURNO OBRAZOVNI CENTAR“TOPLICA“ VRŠI UPIS NA OBUKE ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE LICA ZA PREKO 150 ZANIMANJA SVIH STRUKA (MAŠINSKE, GRAĐEVINSKE, ELEKTROTEHNIČKE, DRVO-PRERAĐIVAČKE, UGOSTITELJSKE, PREHRAMBENE, USLUŽNE...)
NA KRAJU OBUKE SE VRŠI TESTIRANJE KANDIDATA I IZDAJE SERTIFIKAT O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI, KOJI JE PRIZNAT KAKO U ZEMLJI TAKO I U INOSTRANSTVU.
KANDIDATI KOJI VEĆ POSEDUJU ZNANJE I VEŠTINE POTREBNE ZA ODREĐENO ZANIMANJE , A NEMAJU SERTIFIKAT O STEČENOM ZNANJU, MOGU U KOC“TOPLICA“ PRISTUPITI TESTIRANJU /PROVERI ZNANJA.
OD DOKUMENATA JE POTREBNO:
• POTVRDA O RADNOM ISKUSTVU
• KOPIJA DIPLOME O PRETHODNO ZAVRŠENOJ ŠKOLI
• KOPIJA IZVODA IZ MATIČNE KNJIGE ROĐENIH
• LIČNA KARTA NA UVID
• CENA 15.000,00 DINARA
TESTIRANJE SE ZAKAZUJE I REALIZUJE U TOKU JEDNOG DANA.
PORED OBUKA STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA KOC”TOPLICA” VRŠI UPIS I ZA KURSEVE ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA, KAO I SRPSKOG JEZIKA ZA STRANCE NA SVIM NIVOIMA OD A1-C2.
SVE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI PUTEM TELEFONA 027/321-113
KAO I PUTEM EL.POŠTE: koctoplicapk@gmail.com
I LIČNO U PROSTORIJAMA USTANOVE UL.KNEZ MIHAJLOVA BR.55